Fără îndoială, a fost „joia neagră”, ieri, 1 iunie, pentru pompierii de la ISU Giurgiu.

Ei au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii de urgenţă, după cum urmează:

Primul accident rutier a avut loc în jurul orei 15.20, pe şoseaua Portului, fiind înregistrată o victimă, o minoră rănită uşor.

La ora 17.41, angajaţii ISU Giurgiu erau chemaţi să degajeze carosabilul în localitatea Buda, DN 6, de mai mulţi copaci căzuţi pe şosea. 

La ora 18.13, pompierii erau chemaţi să evacueze apa de pe DN 5, în Adunaţii Copăceni, inundaţie provocată de ploile abundente.

La ora 18.45, era anunţat un incendiu de cauciucuri si deseuri menajere la subsolul Casei Tineretului din municipiul Giurgiu. Au ars 200 de kilograme de gunoi menajer si cauciucuri.

Anterior, pompierii giurgiuveni interveneau, în jurul orei 17.40, în Grădiștea, pe DN 5 A, pentru sablarea carosabilului, după un grav accident rutier, cu o victimă încarcerată. În urma impactului dintre două autoturisme, au fost două victime, ambele de sex masculin, în varsta de 45, respectiv 55 de ani, prezentând dureri la membrele superioare si inferioare (victima in varsta de 45 de ani) si mici leziuni in zona fetei ca urmare a accidentului (victima de 55 de ani). Ambii bărbați au fost transportați la spital.
Cu câteva minute mai devreme, în municipiul Giurgiu, pompierii interveneau la un alt accident rutier, petrecut în zona Supeco. Două maşini s-au ciocnit violent, fiind tot două victime din care una încarcerată. Şi în acest caz, ambele victime au ajuns la Spitalul Judeţean Giurgiu.

Tot ieri, pompierii giurgiuveni au intervenit la degajarea carosabilului după ce un copac a căzut pe şoseaua dintre Prundu şi Băneasa, dar au intervenit şi la salvarea unui pacient cu afecţiuni cardiace, blocat cu maşina pe drumul dintre Prundu şi Mironesti.

Îi felicităm pe pompierii giurgiuveni pentru că au intervenit cu succes în toate misiunile şi le mulţumim reprezentanţilor acestora pentru comunicarea exemplară!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.