Poliţiştii giurgiuveni anunţă că au acţionat în perioada 26-28 mai a.c. pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

Astfel, poliţiştii au acţionat cu efective mărite în zona târgurilor și a discotecilor de pe raza judeţului, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și combaterea riscului rutier.

„În această perioadă, polițiștii au aplicat 657 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 294.251 lei, au confiscat bunuri alimentare și nealimentare în valoare totală de peste 15 000 lei şi au întocmit 35 de dosare penale.

Poliţiştii rutieri au acționat pe drumurile naționale care tranzitează județul Giurgiu, cu radare în mișcare și în cascadă, fiind depistați 314 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, la 21 dintre aceștia li s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului de conducere. Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar la un conducător auto din București, care a fost depistat circulând cu 189 de km/h pe Drumul Național 5.

În mediul rural s-au produs 11 altercaţii, majoritatea pe fondul consumului de alcool, pentru care poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Tot la acest sfârșit de săptămână s-au produs trei accidente rutiere ușoare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.