De la parlamentari, purtători de vorbe-n vânt, şefuleţi, şefuţi, şefuţe şi până la simplii- mici, dar afurisiţi- propagandişti din teritoriu, PNL-iştii sunt ÎMPOTRIVĂ.

În Legislativul ţării ridică rapid dreapta doar la partea cu: voturi împotrivă? La aproape toate proiectele. Fără să ştie probabil de ce (de ce s-au ales cu Turcan) şi fără să ofere vreun argument. Ei şi USR-iştii. Că atâta pot pricepe ‘mnealor treaba cu Opoziţia: zici NU, tată, la orice, ca să nu le iasă ăstora proiectele. E, şi ce dacă e de bine pentru români? Ce ne interesează? Ne-au ales? Nu! Să fie sănătoşi, e rândul nostru să le dăm peste bot cu votu’.

Parfum, nene. De PNL-isto-PDL-ist(…etc).

Întărind idea de mai sus, ei sunt mereu împotrivă, neapărat cu gura mare, fără argumente, uneori complet pe arătură, dar dacă şeful zice să zică? Ce să faci, n-ai ce să faci…

Ăştia de la Giurgiu au atins apogeul la acest capitol, de când a pus mâna pe ei Marin Anton. După şou’ ieftin din Consiliul Judeţean, de la ultima şedinţă, despre care am scris, să ne aşteptăm la „tăiat în carne vie”, „scuipat venin”, vorbit aiurea şi, DA, voturi împotrivă şi la Consiliul Municipal? Rămâne de văzut. Pariurile au fost făcute.

Cert e că opoziţia „liberală”, la Giurgiu, ca de altfel peste tot, se mai caracterizează prin ceva, dacă nu chiar cu prioritate: ditamai ipocrizia.

Adică, după 16 ani de conducere PNL la municipiu şi 8 ani la judeţ, tu, ca un robot nereuşit, în fiecare conferinţă de presă, să dai vina pe PSD pentru tot ce n-ai făcut tu sau ai făcut rău tu, e de doamne fereşte, zău!

Cu tupeu şi nonşalanţă, tocmai ei vorbesc despre drumuri, cunoscute fiind problemele lăsate în urmă de foştii. Şi mai ales, culmea, în condiţiile în care au intrat şi vor intra în lucru drumuri într-un an câte nu s-au făcut în două mandate… Pe verificate!

Cu inimaginabilă nesimţire, tocmai ei vorbesc despre lipsa locurilor de muncă, foarte bine ştiut fiind faptul că, ani la rând, plecau investitorii mai repede decât veneau şi, evident, învârtindu-se, din birourile lor. ALE LOR!

Dar dacă îl întrebi pe fiecare în parte, începând cu Anton: zi, frate, nu trei, măcar două, hai UN SINGUR LUCRU bun pe care l-ai făcut tu pentru Giurgiu?  UNUL! Hai, stimabile, că ai fost parlamentar de Giurgiu! Ce-ai făcut, concret, pentru judeţul ăsta pe care-l „plângi” mai nou cu muci, şi matale, dar îi pui şi pe alţii să se facă de râs? Aşteptăm răspuns scris. Cu maxim interes şi curiozitate.

A, şi încă o dovadă de tupeu fără margini: tocmai tu, după ce pupi toate doctrinele posibile, în afară de-a PSD, să te apuci să te iei de Niculae Bădălău- că ocupă funcţia pe care o ocupă în partidul pe care l-a slujit 26 de ani, asta înseamnă să fii… mic. Din ce în ce mai mic.

Şi tu şi toţi care-au semnat demisiile-n alb.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.