Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie la o emisiune la TV Giurgiu, difuzată marţi, 16 mai. El a fost întrebat de către moderator ce părere are despre echipa de la Consiliul Judeţean, despre vicepreşedinţi şi până la „ultimul funcţionar”.

Mai întâi, Mina a reamintit faptul că plecarea lui Cristian Marciu ca senator a însemnat o pierdere pentru administraţia giurgiuveană, însă cooptarea în echipă a tânărului Lucian Corozel este un câştig.

Referitor la cei din aparatul propriu, Marian Mina a spus că, deşi la preluarea mandatului, a fost destul de dezamăgit, lucrurile s-au schimbat acum. „Acum discutăm ca o echipă. Am spus şi mai demult, reiau, eu cred că foştii preşedinţi fie nu au ştiut ce să le ceară, fie nu i-au lăsat să lucreze la capacitatea lor. Dacă acum nu am fi lucrat bine, de la vicepreşedinţi, director economic, la achiziţii, dezvoltare şi aşa mai departe, n-am fi reuşit să deblocăm atâtea contracte, proiecte. O să completez echipa cu oameni tineri, capabili”, a declarat Mina, la TV Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.