Poliţiştii giurgiuveni au acţionat în perioada 12-14 mai pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

Astfel, poliţiştii au acţionat în localităţile judeţului pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și pentru combaterea riscului rutier.

„În această perioadă, polițiștii au aplicat 1.218 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 633.946 lei, au confiscat bunuri alimentare și nealimentare în valoare totală de aproximativ 50.000 lei şi au întocmit 30 de dosare penale.

Poliţiştii rutieri au constatat 7 infracţiuni rutiere (1 pentru consumul de băuturi alcoolice, 3 pentru conducere fără permis, 3 pentru punerea în circulaţie de autovehicule neînmatriculate), au reţinut în vederea suspendării 57 permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Arme Exploziv și Substanțe Periculoase au ridicat pentru continuarea cercetărilor 4 arme neletale și au întocmit 5 dosar penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În mediul rural s-au produs 11 altercaţii, majoritatea intrafamiliale, pentru care poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Tot la acest sfârșit de săptămână s-au produs două accidente rutiere ușoare și unul grav în care o persoană și-a pierdut viața”, transmit oamenii legii printr-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.