Prezent la Conferinţa Extraordinară a TSD Giurgiu, din această seară, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, le-a transmis tinerilor următorul mesaj:

„Mă bucur să ne întâlnim astăzi într-un număr atât de mare; este semnul că suntem cu toţii preocupaţi de viitorul organizaţiei noastre, de direcţia în care vom merge, de performanţele politice la care ţintim.

Ne întâlnim după un an dificil, cu două campanii electorale, dar ce mai contează efortul când poţi să spui ”am câştigat” ! Iar noi, Organizaţia judeţeană Giurgiu a PSD, chiar am câştigat tot: Primăria, Consiliul Judeţean, cinci parlamentari din şase şi locul întâi pe ţară ca procente! Este cel mai bun scor obţinut vreodată de partidul nostru, lucru de care suntem foarte mândri. S-a muncit mult şi, daţi-mi voie să-i mulţumesc domnului preşedinte executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, pentru modul în care a ştiut să coordoneze campaniile electorale, dar şi activitatea întregii organizaţii.

Sunt aici tineri alături de care am mers  în campanie, împreună am bătut la pas localitățile județului. Mai sunt încă mulți, care nu sunt aici, și care au dat dovadă de aceeași  mobilizare, participând activ la victoriile obţinute şi sunt mândru de ei.

Avem nevoie de tineri în politică, România de astăzi are nevoie de implicarea voastră în viaţa politică.

Voi sunteţi aceia care pot transmite energia de care este nevoie în implementarea unor reforme de care societatea are nevoie. Este important să realizăm faptul că tinerii reprezintă viitorul, în politică, în administrație, la nivel local sau central.

Dincolo de discuţii frumoase, adevărul este că tinerii au nevoie de un viitor care să le aducă locuri de muncă, condiţii de viaţă bune, drepturi respectate, într-un cuvânt bunăstare iar asta se construieşte prin implicare. Iar dacă aveţi senzaţia că sunteţi prea mici pentru a schimba ceva, vă spun un lucru: fiţi consecvenţi, solidari, uniţi şi veţi reuşi!

Spuneam că trebuie să fiţi consecvenţi. Da, trebuie să aveţi nişte convingeri foarte clare şi pe care să nu le schimbaţi în funcţie de interes, pentru că asta nu e bine. A te supăra pe partid că n-ai obţinut ce credeai tu că meriţi nu este o metodă bună de a face politică şi ea nu va convinge oamenii că te superi în interesul lor.

Lucrul acesta trebuie să-l înţelegem cu toţii: că o echipă înseamnă oameni care muncesc, oameni care pun suflet, oameni care încearcă să aducă o coeziune în echipă şi după aceea să ceară beneficii.

Şi trebuie să mai înţelegeţi că faceţi parte dintr-o organizaţie judeţeană în care, pentru prima dată după mulţi ani, tinerii au fost promovaţi în funcţii importante sau eligibile: deconcentrate, consilieri locali sau judeţeni, parlamentari.

A fost, dacă vreţi, miza aruncată în joc de preşedintele Bădălău. Şi a câştigat, mizând pe „lupii tineri” cum spuneau unii sau alţii, dar care n-au avut curajul să facă asta iar noi avem obligaţia să continuăm pentru că în sală sunt o sumedenie de „lupişori” care vor duce organizaţia mai departe. Iar eu promit să fiu alături de voi nu pentru că aşa trebuie, ci pentru că ştiu cum este ca cineva să te sprijine, să te înveţe şi să aibă încredere în tine.

Urez succes echipei care va fi aleasă astăzi!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.