Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu, miercuri, 10 mai, a fost suplimentată cu două puncte. Unul a vizat aprobarea unei liste cu mai multe proiecte comune româno-bulgare ce vor fi depuse pe Interreg V-A, iar celălalt a vizat încetarea administrării CJ a unui tronson din DJ 503, Drăgăneşti-Vlaşca- limită judeţ Teleorman.

Primul punct se referă la 10 noi proiecte europene întocmite în parteneriat de CJ Giurgiu şi Prefectura Ruse.

Consilier în cadrul Direcţiei de Integrare a CJ Giurgiu, Nicu Mardale a explicat faptul că acesta vin după alte două proiecte comune: unul pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, altul pe parte de administraţie.

 

„Cele mai multe dintre noile proiecte vizează infrastructura rutieră. Mai exact, reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene: 412, 601, 412 c, 411- restul de executat, 504 A- rest de executat, după investiţiile din anii anteriori. De asemenea, CJ Giurgiu are pregătite două proiecte pe Axa 2- regiune verde, pentru reabilitarea şi modernizarea Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”, respectiv a Centrului „Şerban Vodă” din Comana”, a spus, printre altele, Nicu Mardale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.