Nu ştim dacă s-a întâmplat din pricina unei temeri fireşti faţă de un redutabil adversar politic sau doar pentru că a suferit un puseu de sinceritate. Oricum, i-a scăpat porumbelul, azi, lui Marin Anton care, dacă n-am şti, am zice că de mic ar fi vrut să fie ca Niculae Bădălău.

Deci, fiţi atenţi!, Anton despre Niculae Bădălău, exclamând:

„Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului!”.

Bucuros, ca un elev năzbâtios care primeşte, în sfârşit, 5 la purtare, pe caiet, Anton a spus, în conferinţă de presă, că senatorul giurgiuvean l-ar fi felicitat pentru funcţia obţinută în partid, săptămâna trecută. S-a subînţeles că ar fi fost sunat de către liderul social-democrat.

Ca să fie şi mai convingător, Anton a adăugat că ar fi vorbit 40 de minute. La un moment dat, rânjind, a făcut cu ochiul. Unii au crezut că are vreun tic nervos, alţii au bănuit că daor în fanteziile domniei sale s-a întâmplat asta. Oricum, Anton a declarat:

„Şi el şi Mina m-au felicitat. Domnul Bădălău m-a încurajat în ceea ce am de făcut… Sincer, acum, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Domnul Bădălău e singurul politician giurgiuvean care a ajuns să ocupe o funcţie politică atât de înaltă şi este unul dintre cei mai importanţi oameni în stat. Nu-mi aduc aminte ca un alt giurgiuvean să aibă aşa responsabilitate… Poate să facă foarte multe(…). Că am fost noi slabi şi ne-am certat 5 ani, nu e vina lui Bădălău!” a spus cu guriţa lui şeful PNL Giurgiu.

Înduioşător! Doar că nici preşedintele Marian Mina, nici Niculae Bădălău nu au făcut ce spune el. Nici nu mai contează. Să-ţi doreşti să fi fost aşa e suficient!

Şi-n plus, să începi lupta anti-PSD cu atare declaraţie, apăi ungi pe suflet propriii consilieri locali şi judeţeni despre care ziceai că dacă nu-s cuminţi şi „ţin cu dujmanu’” îi arzi la susţinerea politică.

Este fix cum zici matale, don’ Anton: daţi-le Cezarilor ce-i al Cezarilor! 

P.S.: Io zic să nu aşteptaţi întoarcerea complimentelor, că pierdeţi timp preţios, din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.