Peste 90 de jandarmi au fost la datorie, în perioada 29 aprilie – 01 mai, în județul și municipiul Giurgiu, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța de 1 Mai.
Oamenii legii anunţă că, datorită prezenței active în stradă, pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate incidente, fiind sancționată încălcarea normelor de conviețuire socială și a prevederilor legale în domeniul activităților de comerț.

„Jandarmii au acționat în sistem integrat cu Poliția pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale și soluționarea în mod operativ a sesizărilor primite din partea cetățenilor. Pe timpul misiunilor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei pentru fapte precum adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, refuz de legitimare și vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate.

Pe lângă amenzile aplicate, au fost confiscate 4 parfumuri și 18 perechi de ochelari de soare, bunuri pe care un tânăr le comercializa în apropierea unui supermarket din municipiul Giurgiu”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.