Astăzi, PNL Giurgiu şi-a dat ultima suflare. Gata, Dumnezeu să-l ierte! Doctrina liberală a fost eradicată, stârpită, călcată în picioare. AntiPNL-ina denumită PDL a halit tot ce-a prins în cale, ca nişte globule albe nesătule şi de neoprit. PNL Giurgiu s-a dus, astfel, pe urmele altor filiale din toată ţara, după o agonie de câţiva ani buni.

De altfel, nici PNL central nu pare că va ieşi dintr-o comă politică parcă indusă şi menţinută atent de personaje portocalii.

Era, însă, previzibil acest final, liderii altor partide, cei ai PSD mai ales, au atras atenţia, în repetate rânduri, că aici se va ajunge, încă de când s-au reîmprietenit PNL şi agresivul PDL, fără Băsescu, teoretic, dar cu Blaga în frunte.

Oameni buni, PNL-ul a devenit, prin liderii săi, PDL-ul rămas în conştiinţa colectivă ca tăietorul fără milă de salarii, de pensii, partidul care a închis firme, spitale, renumit pentru controale agresive, dar ai căror membri, unii dintre ei, sunt acum cercetaţi pentru jaful din retrocedări. Şi nu numai.

Doamnelor şi domnilor, noul preşedinte al PNL Giurgiu este… Marin Anton. Vă daţi seama? Preşedinte al PNL Giurgiu a fost ales un traseist(a trecut prin PNL, PDL, PMP, UNPR, iar PNL), un personaj politic hulit de presa naţională şi locală în câteva scandaluri uriaşe, un politician hulit de giurgiuvenii care-l au în minte legat cumva de blocarea bugetului judeţului, în 2012.

Preşedinte al PNL Giurgiu a ajuns un personaj care a pierdut toate alegerile de când e în Giurgiu, organizându-le din fruntea diferitelor partide.

Liderul „liberalilor” giurgiuveni a ajuns un politician care, din cauza unei decizii ANI, care încă se judecă, nu mai are voie să ocupe funcţii publice. De aceea, nici nu a mai putut candida la parlamentarele de anul trecut. Cum e posibil să se vrea, însă, şef de partid?

Marin Anton va „gestiona” PNL Giurgiu, probabil între drumurile la DIICOT, fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani şi luare de mită, pentru trafic de influenţă.

Alo, PNL central? Unde sunt, fraţilor, decalogul, codul moral, ăla de conduită politică, cum aveţi tupeul să arătaţi, în atare condiţii, cu degetul către alţii, când, iată la Giurgiu, bateţi recordul la încălcarea oricăror principii politice.

Şi cu un asemenea personaj ca preşedinte, PNL Giurgiu va veni în faţa oamenilor să le spună ce? Că ei sunt fete mari, că iubesc Giurgiu, dar n-au făcut nimic pentru acesta, că alţii sunt penali, că traseism, că dosare, că CE?

Dumnezeu să-i ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.