Sunt sigură că aţi auzit că, de fiecare dată când apare Marin Anton în satele din judeţul Giurgiu, leşină babele de atâta emoţie, moşii devin hiperactivi, aruncă bastoanele şi sar să-l pupe, iar dup-aia-l scuipă desigur(unii zic că… ca să nu-l deoache, deh).

Fetele asudate, gâfâind a… sapă de lemn, ţipă isterice ca să fie observate, în timp ce flăcăii dorm cu poza lui sub pernă şi-l pupă dimineaţa şi seara, pentru „noroc”. Pentru că nu ar încăpea pe tot site-ul ăsta să zicem câte „lucruri fantastice” a făcut el pentru comunele giurgiuvene…

În municipiu? E şi mai şi! Cam ca la Oscaruri, aşa, când apare DiCaprio cu ficatu’ de bizon într-o mână şi cu chiloţii din blană de iepuraş în alta. Băi, se tăvălesc femeile, se scuipă, se păruiesc ca să-l atingă, bărbaţii vor să pună portofelele pe el ca să se ia(doamne fereşte!), iar copiii plâng cu muci pentru un autograf. Pentru că nu ar încăpea în galaxie câte „lucruri extraordinare” a făcut el pentru municipiu…

Dar nu v-am zis de primarii giurgiuveni. E, ei au în beci altare întregi cu poze cu el. Cu el de la protestele împotriva sa etc., dar preferate sunt alea de la ANI şi DIICOT.

Şi preşedinţii de organizaţii ale PNL?! Ăia mor cu el de gât, mă rog, mor până nu-l scot preşedinte la PNL Giurgiu, auzi? Şi va ieşi, mă, va ieşi, pentru că cei mai puternici sunt cu el!

Da: organizaţiile PNL din Mârşa, Vedea şi Clejani* au armele cele mai ale dracului, au “bombe” nu alta, au tot ce le trebuie şi, ce e cel mai important: lipsesc cu desăvârşire.

E, draci! Vă mai spun o dată: Anton va ieşi preşedinte la PNL Giurgiu cu sprijinul esenţial şi uriaş al celor trei organizaţii PNL lipsă, la fel cum, de exemplu, Lucică va mai ieşi o dată primar, cu miile de voturi din Ramadan, Sloboziei, Alexandriei etc., sau cum Danciu va fi purtător de cuvânt la PSD, Gavrilă va fi ministrul al Culturii, Buduru îşi face muzeu acasă, iar Beianu? Preşedinteeeee.

Sfârşit

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

* Cu doar câteva zile înainte de alegerile de la judeţ, PNL nu are organizaţii în mai multe comune giurgiuvene, printre care Mârşa, Vedea şi Clejani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.