În afară de vestea bună cu privire la deschiderea depozitului ecologic de la Frăteşti, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat în conferinţa de astăzi şi alte proiecte câştigate, în derulare sau aproape de a fi implementate.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu a primit, recent, o informare de la Ministerul Sănătăţii, potrivit căreia unitatea medicală a fost selectată cu un proiect depus pe Programul Operaţional Regional. Cu banii obţinuţi va fi modernizată Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Giurgiu. Ne bucură foarte mult această veste. Era mai mult decât necesar să facem investiţii acolo. În ceea ce priveşte curtea spitalului, am reziliat contractele cu firmele care, de ani buni, n-au făcut absolut nimic acolo. Vom scoate la licitaţie restul de executat. Vom intra cu investiţii şi la Spitalul de la Vadu Lat, dar şi cu birourile administrative de la SJU”, a declarat Marian Mina.

Referitor la drumurile judeţene, preşedintele CJ Giurgiu a anunţat că, săptămâna viitoare, va fi declarat câştigătorul licitaţiei pentru DJ 504, unde mai sunt circa 43% lucrări de executat.  „Şi proiectul pentru DJ 603 a fost urcat pe SEAP, dar problema este că ne trebuie aici o reactualizare a listei de cantităţi necesare. Pe DJ 601 se lucrează foarte bine, într-un ritm ce mă bucură. Săptămâna aceasta, am avut întâlniri pentru alte două drumuri, 412 Prundu-Colibaşi şi 151 E- limită judeţ Dâmboviţa, şi urmează să scoatem autorizaţiile de construcţie. Se lucrează, de asemenea, pe DJ 412 C, Uieşti- Goleasca, şi DJ 401- Herăşti- Hotarele”, a mai anunţat Marian Mina.

Veşti bune sunt şi pentru Teatrul „Tudor Vianu”. Preşedintele Mina a avut întâlniri cu un rector al Universităţii de Arhitectură pentru punerea în aplicare a unui proiect de modernizare exterioară a clădirii, dar şi a sălii mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.