„Cu o zi inainte de Paște, persoanele vârstnice care locuiesc la căminul din localitatea Hotarele, județul Giurgiu, au primit daruri de la doamna Maria Holtzhauser.

Astfel, sâmbătă, 15aprilie 2017, beneficiarii de servicii sociale în căminul din Hotarele au primit vizita doamnei Maria Holtzhauser, care a dorit să le aducă o bucurie, să simtă că nu sunt uitați.

Aceasta le-a dăruit celor 21 persoane vârstnice instituționalizate alimente și produse tradiționale specifice Sărbătorilor Pascale, precum și dulciuri și ghivece cu flori.

Cu lacrimi în ochi, persoanele vârstnice au mulțumit pentru vizită și darurile primite.”Pentru mine, sărbătorile nu înseamnă mese mari și îmbelșugate, înseamnă bunătate, dăruire, iubire de semeni. Așa după cum le-am promis bătrânilor din acest cămin în luna martie,când i-am vizitat pentru prima dată, am revenit. Am venit aici cu mare drag și, cu siguranță, nu este ultima dată, pentru că de ei trebuie să ne amintim mereu, nu numai de Crăciun și de Paști”,a declarat doamna Maria Holtzhauser.

 

 

 

DenisaCristescu

Consilier Compartimentul  Relaţii cu mass-media

  D.G.A.S.P.C. Giurgiu”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.