Casa de tip familial Daniela, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu,a fost reabilitată și dotată cu sprijinul Grupului Bosch în România, anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu, printr-un comunicat de presă.
Conform sursei citate, timp de 3 săptămâni, 14 angajați ai firmei au făcut voluntariat la această casă de tip familial, defășurând activități precum reparații, zugrăveli, montare parchet și înlocuire uși, schimbarea instalației electrice, asamblare mobilier.

„Lucrările au fost finalizate pe data de 12 aprilie 2017, când a fost finalizată montarea mobilierului (paturi, dulapuri,birouri), a corpurilor de iluminat și a perdelelor.
Pentru cei 14 copii cu dizabilități aflați în plasament la Casa de tip familial Daniela,Grupul Bosch a donat și două televizoare și jocuri iar Biroul Notar Public Ciobanu Dinel Victor a donat o combină frigorifică.

În anul 2015 și 2016,Grupul Bosch a mai derulat activități în beneficiul copiilor instituționalizați la Complexul de Servicii Sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.
“Ne bucurăm să revenim la Giurgiu pentru a desfășura această acțiune de responsabilitate socială a Grupului Bosch în România. O parte dintre lucrări au fost efectuate de angajații firmei Bosch, care au venit ca voluntari în acest proiect. Cu siguranță vom avea și alte proiecte sociale în Giurgiu”, a declarat Andrei Hüttner, responsabilul departamentului de comunicare – Grupul Bosch în România.


DenisaCristescu
ConsilierCompartimentulRelaţii cu mass-media
DGASPC Giurgiu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.