De Dănuţa de lângă Tică n-am auzit în viaţa mea până la urâtele locale din 2016. N-am pierdut nimic, ştiu.

Mă rog, nu cunosc exact nici momentul în care sau de unde a răsărit „duamna” cu pricina, dar am înţeles repejor cum de s-a făcut mare atât de rapid. De la voce şi talent i se trage, indubitabil! Că să ţipi de aproape un an, cât mai anti-PSD, extremist de-a dreptul, pe feisbuc, nu e chiar de ici de colea, pricepem.

N-aş fi irosit câteva clipe din preţioasa-mi viaţă ca s-o pixuiesc puţintel aici, sincer, dacă nu mă dădea pe spate cu discursul ‘mneaei de la haştag nuştiuceşedinţădepartid.

Doamne, aşa bla-bla-uri cu vorbe atât de mari i-au ieşit din gură, de zici că preţioasa duamnă mergea când era mică la congresele comuniste(sîc!).

Nişte vorbe şi nişte… sensuri, de zici că i-a scris discursul soţul, marele „analist” fără cusur din lumea giurgiuveană, ăl mai liberal dintre toţi liberalii de pe pământul ăsta, apărut în peisaj tot ca ciupercile după ce nu te speli pe mâini. Ptiu, că pierd şirul gândurilor, cu atâtea voci şi talente care vor să resusciteze defunctul PNL Giurgiu. Deci, voiam să vă spun că duamna vrea să fie preşedinte la PNL municipal. Mi-l şi imaginez pe Lucian Iliescu, dacă ar vedea-o, cum i-ar zice el drăgăstos:- Da’ tu de unde (bip)… apăruşi, (bip)?

Nu, serios, că am citit io în ultimul oficios rămas al PNL-ului de la Giurgiu – schingiuit, bietul, dar suficient de diabeticos prin punctele esenţiale-, că duamna sare neşte etape de altfel fireşti într-o ascensiune politică şi vrea direct şefa altora.

I-auziţi cum glăsuieşte ‘mneaei: „Planul meu pentru revitalizarea Partidului Naţional Liberal la Giurgiu se bazeaza pe patru arii cheie:  Reconstrucţia Organizaţională; . Recredibilizare şi redefinire, la momentul actual, ca partid de opozitie;  Comunicare şi promovare,  Pregătire pentru alegerile viitoare”.

Vai de capul meu! Duamnă, parol, dacă erau alegeri la prezindenţialele alea mari, adică în locul lui Iohannis, vă votam, doamnă, jur! Păi cum să ratăm noi reconstrucţia organizaţională, redefinirea, duamnă, comunicarea mai ales? E? Cum?

M-am emoţionat toată, mai ales că, sunt sigură, după cum vă certaţi pe feisbuc cu toată lumea pentru „principiile liberalisto-maicuseamăbeiene”, haştag, pardon!, că le aveţi cu astea de nu ne vedem!

Jur pe roşu- ptiu Satana!, ziceţi dvs. acum– că numa şi numa dumneavoastră puteţi face din PNL Giurgiu ce doar Merkel ar putea visa!

Iar aia cu „Dana Danciu vrea să reconstruiască PNL Giurgiu pe adevăratele valori ale liberalismului” a provocat, sunt convinsă, adevărate erecţii intelectuale, în valuri, în toată sala, plină ochi de PNL-işti de la tata lor, Quintus, adică, fericiţi că, în sfârşit, aţi apărut!

Bine, să fiu sinceră, nimic nu m-a emoţionat ca diabeticoasa descriere a lui Beianu în acelaşi oficios: „acesta fiind omul care a demonstrat că are capacităţi manageriale şi de organizare”.

Că şi asta voiam să vă zic, ştiţi ce zic PSD-iştii, după faze d-astea cu personaje ca cele prezentate mai sus, da?

Păi, e simplu: Doamne-ajută, ei să fie!

Foto: Informatia de Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.