Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor(DSVSA) Giurgiu a transmis, recent, printr-un comunicat, faptul că, în judeţul Giurgiu, nu sunt autorizate temporar spaţii pentru sacrificarea mieilor în perioada sărbătorilor Pascale.

„Sacrificarea mieilor se va putea face la abatoarele SC Suraky SRL din Răsuceni şi SC Spring Food SRL din Mihăileşti. În ceea ce priveşte comercializarea cărnii de miel, aceasta se va putea face în supermarkeeturi, în pieţe agroalimentare şi în spaţuu autorizate sanitar-veterinar. La nivelul judeţului Giurgiu, avem autorizate Piaţa Centrală din municipiu, unde există Circumscripţie Sanitar-Veterinară, unde cetăţenii se pot adresa când constată anumite nereguli legate de produsele alimentare”, se arată într-un comunicat al DSVSA Giurgiu.

Conform sursei citate, programul de lucru în perioada Sărbătorilor Pascale, în zilele lucrătoare, de la orele 08.30- 17.00, sâmbătă-duminică, între orele 08.00-12.00. Numărul de telefon la care cetăţenii pot sesiza neregulile constatate în domeniul siguranţei alimentelor este 0785.258.506.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.