El preia mandatul de la prefectul de Ruse, Stefco Burdgiev.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu nu a putut fi prezent, astăzi, la şedinţa festivă de la Ruse, ocazionată de împlinirea a 15 ani de activitate a Euroregiunii Danubius, însă a transmis un mesaj către toţi cei care au obţinut rezultate deosebite prin intermediul acestei structuri.

 „Îi felicit pe toţi cei care au făcut posibilă implementarea multor proiecte europene comune în domenii cheie pentru dezvoltarea celor două regiuni. Mă refer la infrastructură rutieră, la situaţii de urgenţă, turism, cultură şi chiar la mediul de afaceri.

Recent, şi Comisia Mixtă pentru Agricultură- GLAC Giurgiu-Ruse a sărbătorit 7 ani de activitate şi, aşa cum este cunoscut, prin intermediul acestei structuri s-a reuşit, mai ales, încheierea de parteneriate între comercianţi din Giurgiu şi Ruse.

Felicit echipa Euroregiunii Danubius şi pentru intermedierea relaţiilor de prietenie, concretizate prin înfrăţiri, între comune din judeţul nostru, de exemplu, Grădinari, Malu, Gostinu, Izvoarele, Greaca, cu localităţi din regiunea Ruse şi nu numai!

Îi mulţumesc domnului prefect Stefco Burdgiev pentru felul în care a ştiut să conducă, în cei doi ani de mandat, Euroregiunea Danubius Giurgiu-Ruse, devenită unică, prin realizări, între euroregiunile româno-bulgare. Îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor colegilor mei din Consiliul Judeţean Giurgiu, dar şi a celor din Prefectura Ruse, din noua calitate de preşedinte al Euroregiunii Danubius. Mult succes tuturor în câştigarea viitoarelor proiecte europene prin programul de Cooperare România-Bulgaria Interreg V, dar şi primarilor români şi bulgari pentru îndeplinirea scopurilor comune stabilite!”, a spus Marian Mina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.