Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, în compartimentul marfă a două microbuze, peste 3.000 flacoane cu parfum și 265 tricouri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetățeni ucraineni au încercat să le introducă ilegal în țară, se arată într-un comunicat de presă al ITPF.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră au efectuat un control, seara trecută, la PTF Giurgiu, în două microbuze conduse de doi ucrainieni,   Pavlo B. și Serhii M, în vârstă de 31 ani, respectiv 36 ani.

„Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijloacelor de transport, în urma căruia au descoperit, ascunse  în compartimentul marfă, 3.288 flacoane cu parfum și 265 tricouri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998″, este precizat în comunicat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.