Giurgiuveanul Dan Trăistaru, chiar dacă se află la Adunarea Generală a Asociaţiei Oraşelor din România, şi-a făcut puţin timp să ne spună câte ceva despre activitatea sa, iată, recunoscută azi de colegii din toată ţara.

Consider că un primar care doreşte să aducă schimbare în oraşul său trebuie să fie deschis, să privească în afara limitei administrative. De aceea, am aderat la structuri asociative importante precum Asociaţia Oraşelor din România şi Patronatul Serviciilor Publice. În cadrul evenimentelor organizate de acestea, sunt întâlniri cu primarii oraşelor membre, cu reprezentanţi ai structurilor centrale, guvern, parlament, organizaţii nonguvernamentale etc. Particip personal la consultări ministeriale pe probleme legislative, pe domeniile în care sunt format. Se organizează seminarii, ateliere de lucru, mese rotunde la care participă funcţionari publici din primării, împreună cu formatori din domeniile specifice(achiziţii publice, contabilitate, urbanism etc.).

În ceea ce mă priveşte, expun pentru dezbatere problemele cu care ne confruntăm în oraşul nostru, solicit sprijin în mod direct, inclusiv secretarilor de stat şi miniştrilor. Prin acest parteneriat avem premise bune pentru rezolvarea problemelor noastre, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Nu vreau să politizez, dar ascultându-i pe miniştrii din Guvernul actual şi văzând deschiderea şi abordarea deschisă pe subiecte clare, practice, sunt sigur că Programul de Guvernare va fi îndeplinit. În cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România, am avut plăcerea să primesc o recunoaştere a activităţii mele, care mă onorează, dar, în egală măsură, mă obligă şi mă motivează să merg pe acelaşi drum. Mulţumesc Asociaţiei Oraşelor din România pentru distincţia primită!„, ne-a declarat primarul din Bolintin Vale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.