Jandarmeria Giurgiu şi-a deschis astăzi porţile pentru toţi elevii giurgiuveni care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. De la ora 11.00, la sediul Inspectoratului s-a desfăşurat acţiunea „Ziua Porţilor Deschise pentru copii”.

„Peste 500 de elevi au păşit pentru prima dată într-o instituţie militară, iar jandarmii le-au prezentat materialele de comunicaţii, intervenţie şi protecţie pe care le folosesc în misiuni.

Apoi, invitaţii au urmărit exerciţii demonstrative de prindere a infractorilor, la care au participat și câinii de serviciu.

La activitate au fost prezenți şi elevi de liceu, care s-au arătat interesaţi de cariera militară. Aceştia au fost informaţi cu privire la instituţiile în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române: Academia de poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Arma Jandarmi, Şcoala de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni și Şcoala de Subofiţeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.