Consilierii locali giurgiuveni au aprobat joi, 30 martie, în şedinţă ordinară, două proiecte de hotărâre ce vin cu modificări semnificative pe care toţi şoferii giurgiuveni trebuie să le ştie.

Mai întâi, aleşii locali au aprobat un regulament privind activitatea de blocare, ridicare, transport şi eliberare a autovehiculelor/vehiculelor staţionate, parcate neregulamentar/abandonate pe domeniul public al municipiului Giurgiu precum şi prevederi privind respectarea normelor de parcare pe domeniul public în parcările de domiciliu/reşedinţă sau sediu-punct de lucru, de pe raza municipiului Giurgiu.

Adică, dacă veţi parca neregulamentar sau pe un loc pentru care un giurgiuvean a plătit deja, veţi plăti bani frumoşi pentru a vă recupera maşina.

Mai exact, conform proiectului de hotărâre menţionat, tarifele sunt următoarele:

-150 de lei pentru ridicarea maşinii

-150 de lei pentru transportul maşinii

-200 de lei pentru depozitarea maşinii pentru 24 de ore

Dacă apucaţi să ajungeţi la maşină înainte să o ridice, atunci veţi plăti „doar” 150 de lei.

Mai jos aveţi alte câteva informaţii interesante şi importate de care trebuie să ţineţi cont, preluate din regulamentul aprobat azi de CL Giurgiu.

Tot astăzi, în aceeaşi şedinţă, consilierii locali au aprobat şi un regulament privind atribuirea locurilor de parcare în parcările de domiciliu/reşedinţă sau sediu-punct de lucru din municipiul Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.