Evenimentul care a făcut „furori” în întreaga ţară a fost unul de succes în municipiul nostru. Mai exact, preoţii au reuşit să reunească peste 1.000 de persoane, cei mai mulţi copii şi tineri, care au mărşăluit pentru „viaţă şi familie”.

Organizatorii au precizat că tema de anul acesta a fost „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine!”. Plecarea în marş s-a făcut din Parcul Mihai Viteazul. Tinerii s-au oprit pe pietonala „Mircea cel Bătrân”, unde a avut loc premierea celor peste 70 de elevi care au participat la Olimpiada la Religie.

Totodată, fost premiați și toți cei implicați în organizarea evenimentului „Marșul pentru viață – 2017”: membrii Ligii Tinerilor Creștin Ortodocși din Giurgiu, reprezentanții A.P.O.R. Giurgiu, tineri de la Cercetașii României – filiala Giurgiu, voluntari și elevi de la Colegiul Național „Ion Maiorescu” din mun. Giurgiu.

Mai apoi, toți cei prezenți au fost invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde a avut loc un mic concert la care au participat și artisti ai Operei Române.

Imagini de la eveniment găsiţi AICI: https://www.facebook.com/realitatea.giurgiuveana/media_set?set=a.1889061181312015.1073741859.100006244533810&type=3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.