Este un eveniment la care sunt asteptați să participe toți cei ce vor să își arate respectul pentru viață și familie, dar și pentru o societate mai bună în viitor. 

„Marşul pentru viaţă” se va desfăşura în toată ţara, iar la Giurgiu va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 16.00, cu plecare din Parcul Mihai Viteazul, apoi se merge în marș pe B-vdul București și pe strada „Mircea cel Bătrân”(pietonala). Anunţul a fost făcut de preotul Bisericii „Buna Vestire” din Giurgiu, Tudor Georgian.

Prin „Marşul pentru viaţă” se dorește sensibilizarea societății pentru susținerea și promovarea unui mediu sănatos pentru familie și calitatea vieții.

La finalul evenimentului, participanții sunt invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde va avea loc un mic concert coral la care vor participa și artisti ai Operei Române. Simultan va avea loc concursul de desene pe asfalt și expozitie de pictură, realizate de elevi din școlile municipiului Giurgiu.

Detalii despre acest eveniment organizat la nivel național pe http://www.marsulpentruviata.ro/

Marșul pentru viață este la a VII-a ediție națională și la a IV-a în județul Giurgiu, acesta fiind organizat în orașele Giurgiu, Bolintin Vale și Mihăilești.

Tema din acest an – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” – oferă posibilitatea schimbării mentalității oamenilor în privința necesității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, a femeilor însărcinate și a tuturor mamelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.