Casa Judeţeană de Pensii Giurgiu a transmis marţi, 14 martie, un comunicat de presă prin intermediul căruia anunţă că, pentru anul 2017, a început procesul de alocare a biletelor de tratament balnear, aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii.

Până la această dată, la Giurgiu au fost depuse 1.226 de cereri iar cele mai multe sunt pentru perioada mai-august 2017.

Reprezentanţii CJP Giurgiu transmit că cererile pentru biletele de tratament trebuie depuse cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul de tratament.

„Pentru a fi luată în considerare, cererea trebuie să aibă completate toate câmpurile şi să fie însoţită de toate documetnele justificative solicitate.

Pot beneficia de tratament balnear, în condiţiile legii, persoanele care au calitate de pensionar din sistemul public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii sau beneficiar al prevederilor unor legi speciale ce reglementează dreptul la bilete de tratament.

În cazul pensionarilor, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul total brul al drepturilor de pensie”, se arată în comunicatul de presă menţionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.