Şi eu care credeam că doar la Giurgiu(glumesc!) PNL-iştii sar cu gura pe primari ca motanii înfometaţi.

Iată că în mai toată ţara liberalii portocalii se răţoiesc la edili, ca vulpea care scoate ofticată limba la strugurii agăţaţi mult prea sus. Şi îi mai şi scuipă, că dacă n-ajunge la ei, sigur sunt…

Am citit în presa centrală că şi premierul Sorin Grindeanu le-a spus PNL-iştilor s-o lase mai moale cu jignirile: „hoţi şi infractori” la adresa primarilor. Totuşi, simpaticul premier sigur ştie că e puţin probabil să fie ascultat(mă rog, ştiţi voi ce vreau să spun), întrucât aşa se întâmplă ori de câte ori peneliştilor li se întoarce spatele. Şi li se întoarce pe bună dreptate de foarte multe ori.

„(…)s-au săturat să facă potecă la București(primarii, n.r.) în căutare de finanțare pentru proiectele lor. Este total incorect față de acești oameni și față de eforturile lor să-i caracterizați drept hoți și infractori care jefuiesc banul public”, le-a spus Grindeanu ieri liberalilor, în plenul Camerei Deputaţilor.

Mi-am amintit că am tot scris despre ce putea fi la gura PNL-iştilor când cu… Ordonanţa 55 şi cum, în particular, le pupau mâinile aceloraşi edili pe care în faţa presei îi numeau „traseişti”, „penali” şi aşa mai departe.

De ne era nouă jenă de lipsa ruşinii liberalilor.

Ce vreţi, fraţilor, aşa ştiu ei să-şi demonstreze „seriozitatea”, aceşti „justiţiari” dar doar faţă de alţii, aceşti ‘ăi mai cu „statul de drept” în gură, deci mai cu seamă doar în teorie, aceşti „deontologi” ai planetei, însă numai când e vorba despre alţii.

Şi de aceea zic: că s-or fi săturat şi primarii de libidinosul „săru’ mâna”, după afuristul „-te naiba!”(ca să fiu diplomată).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.