Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri dimineaţă o informare de ploi, vânt puternic și ninsori la munte, valabilă în de vineri, de la ora 13:00, până duminică, la ora 22:00.

În sudul, estul și centrul țării temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15- 20 l/mp și izolat, mai ales în zona montană, de 25 -30 l/mp.

La munte, la început vor fi precipitații mixte, iar începând de sâmbătă (11 martie) vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60 — 70 km/h, spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor fi și în regiunile estice și sud-estice, cu viteze de 50 — 55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum și în vestul și nordul Moldovei, duminică (12 martie) vor fi precipitații mixte.

În funcție de evoluția meteorologică, ANM va actualiza această informare.

 La Giurgiu, conform site-urilor de specialitate, astăzi, maxima nu va depăşi 9 grade, mâine, se vor înregistra maximum 12 grade la prânz iar duminică, 11 grade Celsius. Şi vineri şi sâmbătă, sunt aşteptate ploi însemnate cantitativ şi la Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.