„În prima zi a lunii martie, pentru a vesti sosirea primăverii, jandarmii giurgiuveni au oferit câte un zâmbet și un mărțișor doamnelor și domnișoarelor care au trecut prin fața instituției. Mărțișoarele, confecționate manual, au fost cumpărate de jandarmi la “Festivalul Primăverii”.

Prin acest gest, jandarmii au dorit să își exprime admirația și respectul față de doamne – mame, soții, colege, prietene – pe care le sărbătoresc la fiecare început de primăvară.

Nu în ultimul rând, vestitorul primăverii – mărțisorul – a fost oferit cu mare bucurie și emoție jandarmerițelor, în semn de respect pentru cele care le sunt alături în misiunile de zi cu zi.

Jandarmeria Giurgiu urează tuturor o primăvară minunată, plină de speranţe şi zâmbete!- IJJ Giurgiu

 

 

„An de an, ziua de 1 Martie readuce în sufletul oamenilor, speranţa, optimismul şi credinţa în mai bine.

Triumful reînvierii şi regenerării naturii nu putea fi invocat decât prin gingăşia şi candoarea florilor oferite de Mărţişor.

În fiecare an, poliţiştii giurgiuveni de la Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică și Serviciul de Acțiuni Speciale împreună cu reprezentanți ai instituțiilor partenere au oferit flori, felicitări şi mărţişoare, doamnelor şi domnişoarelor.

La semnalul poliţiştilor de la rutieră, prima reacţie a conducătoarelor auto a fost să prezinte documentele, însă poliţiştii au reuşit să le facă să surâdă în momentul în care le-au spus: „V-am oprit pentru a vă dărui flori şi felicitări cu prilejul zilei de 1 Martie, şi să vă urăm „Drum bun, fără evenimente rutiere!”.

Polițiștii de la ordine publică și de la acțiuni speciale au oferit felicitări și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate în zona Parcului Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu.

Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de  atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

Echipa managerială urează doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi !- Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.