Noul primar al oraşului Bolintin Vale, Daniel Trăistaru, a prezentat, joi, 16 februarie, în conferinţă de presă, proiectele pe care le are pregătite să fie implementate pentru dezvoltarea urbei.

În primul rând, pentru a putea duce la capăt planurile sale administrative, Trăistaru şi-a construit o echipă competentă, alcătuită din tineri ambiţioşi.

„Un proiect important pe care l-am implementat deja se referă la sistemul informatic prin care taxele şi impozitele pot fi plătite şi prin intermediul site-ului ghişeul.ro. Avem şi site-ul Primăriei aproape gata, dar şi un proiect transfrontalier prin care vom achiziţiona calculatoare, softuri, privind managementul intern. Avem şase proiecte pe învăţământ şi sănătate, adică pentru lucrări de modernizare a unităţilor de învăţământ din Bolintin şi Malu Spart, dar, de asemenea, ne dorim să modernizăm ambulatoriul Spitalului Orăşenesc”, a spus Trăistaru.

Primarul din Bolitin Vale a mai declarat că are pregătite şi proiectele pentru extinderea reţelelor de apă-canal. „Sunt patru proiecte în acest sens, pe care sperăm să le finanţăm prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Tot aici avem şi un proiect pentru DJ 601, mai exact pe cei 11 kilometri care străbat localităţile noastre. Şi pe cultură, avem proiect pregătit pentru amenajarea Căminului Cultural, dar şi unul pe sport, pentru amenajarea unui teren de sport. Dorim, de asemenea, înfiinţarea Poliţiei Locale iar acest lucru face parte dintr-un proiect mai amplu ce presupune şi modernizarea iluminatului public şi un sistem de supraveghere video”, a mai spus primarul Daniel Trăistaru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.