Cum era vorba aia?! „Frate, au unii nu doar câte o păsărică, ci un stol întreg”. Însă, dacă-ţi plac combinaţiile, eu zic că poţi încerca fără teamă următoarea parafrazare: „Frate, au unii în şifonier, nu unul, ci o armată de stârvuri”.

Şi aproape pe nerăsuflate, m-am dus cu gândul fix la „prietenul” nostru, al tuturor giurgiuvenilor, Marin Anton.

În timp ce atât Direcţia Naţională Anticorupţie(în acelaşi dosar cu Lucian Iliescu), dar şi Agenţia Naţională de Integritate „îl caută p-acasă” de câţiva ani, Anton tot aduce „beţişoare şi moloz” pentru cuibul lui din sediu de partid şi pretinde că ar trebui să fie şef de trib la PNL Giurgiu.

Fără mişto!

Adică, ce, i-ar strica şi lui să fie trecută în CV funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu, pe lîngă toate celelalte la toate celelalte cinci, şase(?) partide pe la care a fost? Cum adică, să nu se răsfeţe şi el un pic, după ce, mai p-ascuns, mai pe faţă, n-a lipsit de la niciun scrutin… cu ce ştie el mai bine?

Eu aş zice să şedeţi blânzi, măcar până după recursul procesului cu ANI, programat pentru finele acestei luni, o ultimă bătălie dintr-un război pierdut de Marin Anton, până acum, pe toate fronturile.

Păi, aşa? Cu d-ăştia defilaţi, măi, revoluţionarilor de la Opoziţie? Aşa vreţi voi reformarea clasei politice, cu d-alde Anton şi voalu-i de mireasă presărat cu „stârvuri” de la DNA şi ANI!?

Vai, vai!

*În 2015, ANI a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul deputatului Anton Marin, întrucât, în perioada 20 decembrie 2012 — 23 iulie 2013, a deținut, simultan, funcția de deputat și calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul „Anton D. Marin întreprindere individuală”.

În dosarul de corupţie de la DNA, Marin Anton este acuzat de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.