„Porțile Jandarmeriei Giurgiu s-au deschis astăzi, 13 februarie a.c., pentru 6 studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, specialitatea “jandarmi”. Tinerii au fost recrutați pentru instituțiile militare de învățământ în anii anteriori și au promovat examenele de admitere, pregătindu-se acum pentru a deveni jandarmi. Aceștia vor efectua stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu până în luna martie.

După ce vor urma un program de acomodare, 5 dintre studenții din anii I și al II-lea vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională, iar un student din ultimul an va efectua stagiul în domeniul ordinii și siguranței publice.

Cu acest prilej, viitorii ofițeri jandarmi au posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă” IJJ Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.