La conferinţa de presă de azi a PSD Giurgiu a participat şi noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu Lucian Corozel. El l-a înlocuit, după ce a fost votat de consilierii judeţeni, pe Cristian Marciu- ales în funcţia de senator al României după alegerile din 11 decembrie 2016.

„Le mulţumesc tuturor, domnului Bădălău, lui Marian Mina, consilierilor care m-au susţinut şi trebuie să îl felicit pe domnul Marciu pentru toată munca şi rezultatele obţinute cât a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Sper să mă ridic la nivelul dumnealui, dar, de asemenea, cine ştie, poate că şi în acest caz, elevul îşi va depăşi profesorul”, a spus Corozel.

El a precizat că toate proiectele începute de Marciu la CJ Giurgiu vor fi continuate.

„De asemenea, am primit asigurări de la domnul Marciu că, în calitatea de senator, va susţine măsurile generatoare de beneficii pentru judeţul Giurgiu. Ca vicepreşedinte al CJ Giurgiu, eu susţin toate proiectele de infrastructură rutieră, de servicii sociale, sănătate şi învăţământ. De altfel, priorităţile noastre sunt modernizarea drumurilor judeţene, deschiderea depozitului ecologic de la Frăteşti şi reabilitarea tuturor unităţilor de învăţământ din judeţ”, a precizat Lucian Corozel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.