Orice român care consideră că măsurile prinse în Programul de Guvernare al PSD trebuie să continue să fie implementate, pot semna o petiţie online prin care îşi declară susţinerea faţă de actualul Executiv condus de Sorin Grindeanu.

Astfel, pe pagina www.petitieonline.com, social-democraţii din România notează:  „PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. 

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc. 

Împreună, îndrăznim să credem în România!

 Susținem Guvernul ales de români!”

 

Puteţi semna şi dumneavoastră petiţia AICI: https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.