Pensionarii social-democraţi giurgiuveni, prin liderul lor, Dan Cristescu, au criticat dur raportul MCV care, printre altele, ar „asmute” magistraţii împotriva jurnaliştilor şi nu numai, dar ar pune în pericol dreptul la liberă exprimare.

 

Vă redăm mai jos textul integral:

Încă o dată, Comisia Europeană, această entitate conservatoare insensibilă și închisă în carapacea ei TESTUDINĂ, a născut un raport de un grotesc elitist jenant.

Raportul MCV asmute practic împotriva jurnaliștilor purtători de opinii ale oamenilor simpli și politicienilor care nu sunt racolați de Sistem și care îndrăznesc să critice derapajele din Justiție.

În acest sens, autorii Raportului MCV acuză existența unor atacuri împotriva magistraților și a sistemului judiciar din partea mass-media și a politicienilor, care ar reprezenta o amenințare la adresa ireversibilității luptei împotriva corupției.

De asemenea, Raportul MCV susține că atacurile la adresa unor magistrați sau instituții judiciare riscă să submineze încrederea opiniei publice în Justiție și să intimideze diferiți procurori sau judecători, fără să se țină cont ca românii înțeleg din ce în ce mai mult că lupta împotriva corupției este de fapt un instrument folosit în bătălia politică și în răfulieli între taberele din interiorul sistemului ocult care conduce Romania. Halucinant, același Raport MCV propune ca CSM să poată susține magistrații care doresc să se apere în instanță sau chiar să îi poată apăra pe aceștia în instanță.

Și atunci unde mai este DEMOCRAȚIA dragă UE? Am fost urecheați, pălmuiți, puși la colț ca un școlar de clasă pregătitoare pentru că nu am învățat să fim democrați așa cum ești TU. Acum când, în sfârșit, am aprins și noi becul, ca să vedem mai bine și să fim văzuți mai clar, ne-am trezit iar cu sudalma-n carnetul de elev silitor. Sincer ? MCV NU! Legi noi, DA!

Mai bine rămânem încă o dată corigenți decât să acceptăm iar să ni se spună că, nu știm să fim ceea ce suntem deja.

OPSD Giurgiu”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.