Liderele femeilor social-democrate din România s-au reunit vineri, 20 ianuarie, la Comitetul Executiv al OFSD, un eveniment la care a participat şi preşedintele executiv al PSD, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău.

El s-a declarat onorat să participe la şedinţa celei mai puternice organizaţii a femeilor din România implicate în politică- 240.000 de membri ai OFSD, la nivel naţional- şi le-a mulţumit tuturor pentru întreaga activitate.

„Vă mulţumesc în primul rând pentru contribuţia dumneavoastră extrem de importantă la rezultatele ultimelor alegeri, inclusiv la cele parlamentare. PSD a demonstrat că are un program de guvernare bun, dar şi că are mai ales oameni valoroşi care fac cinste organizaţiilor pe care le reprezintă.

Am dus la parlamentare o campanie frumoasă, condusă de preşedintele Liviu Dragnea.PSD a dat, astfel, un semnal şi a reuşit cel mai bun rezultat al său din istorie! Vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut în acest sens!

În continuare, eu şi preşedintele Dragnea vom susţine femeile în Executiv, dar şi la nivel judeţean, la conducerea instituţiilor. Vom discuta, aşadar, cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale despre promovarea dumneavoastră, nu pentru că sunteţi femei, ci pentru că sunteţi profesionişti şi de oameni valoroşi avem nevoie pentru punerea în aplicare a măsurilor bune din Programul de Guvernare al PSD.

Aveţi, aşadar, tot sprijinul nostru şi vă rog ca, la rândul dumneavoastră, să creşteţi organizaţiile şi să promovaţi femei”, a spus Niculae Bădălău.

Întregul său discurs de la Comitetul Executiv al OFSD central poate fi urmărit AICI:

https://www.facebook.com/niculae.badalau?fref=nf

Mai multe fotografii de la eveniment puteţi găsi tot pe pagina de Facebook a senatorului Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.