Ceea ce a făcut un giurgiuvean pus pe şotii este mai mult decât condamnabil, având în vedere eforturile depuse de către angajaţii ISU Giurgiu. Ei au mers, astăzi, kilometri buni cu şenilata pe câmp, prin frig, ca să salveze o aşa-zisă femeie însărcinată.

Astfel, în jurul orei 12.00, un echipaj de salvare a pornit spre Putineiu, după un apel primit la 112. Drumul a fost infernal şi, din cauza nămeţilor care pe alocuri atingeau şi doi metri înălţime, pompierii au fost nevoiţi să meargă pe câmp, pe un drum mai degrabă intuit.

Evident că a fost o călătorie foarte grea, dar salvatorii nu s-au gândit o clipă la ei, ci la vieţile pe care ar fi trebuit să le salveze. Numai că, aflând că au ajuns în Putineiu, „glumeţul” a închis telefonul şi pompierii au constatat că s-au luptat cu vremea rea absolut degeaba, fiind vorba, deci, despre un apel fals.

Evident că, având sprijinul STS şi al Poliţiei, va fi căutat cel care a făcut acest lucru aproape incalificabil. Şi, cel mai probabil, va primi o amendă, dar dumneavoastră, stimaţi giurgiuveni, cum credeţi că ar trebui pedepsit cineva care face o „glumă” atât de proastă? Atât de proastă şi de amară încât chiar ar fi putut „ucide” pe cineva care chiar ar fi avut nevoie de ajutorul echipajului pus degeaba pe drumuri?

 

1 COMENTARIU

  1. Un an la muncă, cot la cot cu oamenii pe care i-a chemat în ajutor! Să prindă câteva apeluri ca ale lui…să îl vezi atunci ce zice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.