Poliţia de Frontieră Română a transmis miercuri dimineaţa un comunicat de presă prin care a făcut acest anunţ. Celelalte vămi sunt închise din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu Republica Bulgaria circulația autovehiculelor se desfășoară doar prin Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu — Ruse pentru autovehicule în greutate de până la 7,5 tone și PTF Calafat — Vidin pentru toate categoriile de autovehicule’, este precizat în comunicatul de presă al IGPF.

De menţionat este că prin cele două puncte de frontieră se circulă „în condiții de iarnă”.

Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele, Zimnicea și Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu bacul iar pentru PTF Vama Veche, PTF Negru Vodă și PTF Ostrov sunt restricții de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează granița sunt direcționați spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor.

Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră bulgare în vederea informării participanților la trafic cu privire la condițiile de drum și eventuale restricții de circulație spre spre localitățile de frontieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.