Pompierii giurgiuveni transmit, miercuri, 11 ianuarie, un comunicat prin intermediul căruia anunţă că, din 10 ianuarie 2017, ora 21:00, din momentul intrării în vigoare a codului galben de ninsoare, pe teritoriul județului Giurgiu, nu au fost înregistrate evenimente cu persoane rămase blocate în trafic din cauza condițiilor meteo.

De asemenea, reprezentanţii ISU Giurgiu precizează că, în ceea ce priveşte starea drumurilor, noaptea trecută, între orele 03.30 şi 07.30, DN 5 Giurgiu-Bucureşti a fost închis, măsura fiind luată preventiv. De la ora 07.30 drumul a fost redeschis circulaţiei, dar cu restricţie pentru tonajul mai mare de 7,5 tone.

Pe celelalte drumuri din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

„La momentul actual, în județ, nu există localități fără energie electrică și nici nu s-au înregistrat pe 112 apeluri privind deranjamente ale consumatorilor individuali.

De asemenea, poliția de frontieră ne-a informat că începând cu data de 10 ianuarie 2017, ora 18:20, circulația pe teritoriul Bulgariei a fost închisă pentru autovehiculele cu tonaj mai mare de 12,5 tone”, este menţionat în comunicatul ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.