Reprezentanţii Poliţiei Giurgiu anunţă, luni, 9 ianuarie, că, în perioada în care județul Giurgiu s-a aflat sub avertizare meteorologică de ninsori și viscol, zilnic, 240 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu s-au aflat la datorie pentru prevenirea comiterii de infracțiuni, asigurarea siguranței cetățeanului și prevenirea accidentelor rutiere.

  „Polițiștii rutieri au asigurat fluidizarea traficului, au însoțit utilajele de deszăpezire și au constituit filtre pe porțiunile de drum în care traficul a fost închis pentru a preveni eventuale blocaje rutiere și a asigura circulația în siguranță  a autovehiculelor de intervenție.

            În această perioadă polițiștii rutieri au aplicat 177 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37 170 lei (majoritatea pentru oprirea și staționarea interzisă a autovehiculelor, circulație pe contrasens), au reținut 22 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

            Tot în această perioadă au fost constate 2 infracțiuni rutiere”, se arată într-un comunicat de presă.

Poliţiştii giurgiuveni mulţumesc pe această cale conducătorilor auto pentru modul în care și-au dotat autovehiculele și au respectat indicațiile acestora, astfel pe raza județului Giurgiu nu s-a înregistrat nici un eveniment rutier grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.