Jandarmii au fost la datorie 24 de ore din 24, în acest sfârșit de săptămână, când temperaturile au scăzut simțitor și puteau pune în pericol viața persoanelor fără adăpost, anunţă reprezentanţii IJJ Giurgiu.

Astfel, conform sursei citate, sâmbătă, 07 ianuarie a.c., jandarmii au desfășurat o acțiune pentru identificarea celor care au nevoie de ajutor.

„Patru persoane, găsite în gară și alte două care își petreceau noaptea sub cerul liber au fost ajutate de jandarmi și conduse, în siguranță, la Centrul de Primiri în Regim de Urgență de la Giurgiu Nord.  Tot în noaptea de 07 ianuarie a.c. jandarmii au intervenit şi pentru deblocarea a 3 autoturisme rămase în zăpadă pe strada Gloriei din municipiul Giurgiu şi pe şoseaua de centură. Acțiunile s-au desfășurat fără incidente, iar persoanele în cauză au adresat mulțumiri jandarmilor pentru sprijinul acordat”, este menţionat într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Giurgiu.

Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei Giurgiu au anunţat că în Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă sunt acum 12 persoane fără adăpost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.