Tot în şedinţa ordinară de luni, 9 ianuarie, cei din grupul consilierilor PSD l-au desemnat ca propunere pentru vicepreşedinte al CJ Giurgiu pe Lucian Corozel(PSD), propunere îmbrăţişată şi de ALDE, dar şi de PNL. De altfel, el a fost ales cu unanimitate de voturi- secrete.

Înainte de toate acestea, însă, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, i-a mulţumit pentru întreaga activitate fostului vicepreşedinte Marciu.

„Vreau să îi mulţumesc domnului Marciu pentru tot ce a făcut pentru acest judeţ, pentru întreaga activitate de atâţia ani, îl felicit pentru rezultatele muncii depuse şi îi mulţumesc pentru experienţa de care am profitat, în sensul bun, desigur, noi toţi! Plecarea domnului Marciu este o pierdere mare pentru întreg Consiliul Judeţean!”, a spus Marian Mina.

La rândul său, Lucian Corozel le-a mulţumit tuturor pentru încredere. „Vă mulţumesc tuturor pentru încredere. Sper să avem o colaborare foarte bună din care să aibă de câştigat locuitorii acestui judeţ. O să fac tot ce pot pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră şi ale giurgiuvenilor, în general”, a subliniat Corozel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.