Fără îndoială, mare este mândria colegilor săi din PSD Giurgiu, a tuturor celor care au crezut în el şi a celor l-au ales ca deputat! Răzvan Cuc este primul tânăr giurgiuvean care a reuşit la un nivel atât de înalt, respectiv să fie numit ministru al Transporturilor.

„Sutele de mesaje pe care deja le-am primit îmi confirmă faptul că ați aflat de acest important eveniment din viața mea, numirea ca ministru al Transporturilor. Deocamdată nu vreau să fac alte comentarii, vreau doar să vă mulțumesc pentru mesajele de felicitare și încurajare dar, în primul rând, trebuie să-i mulțumesc domnului președinte executiv, Niculae Bădălău, pentru deplina încredere pe care mi-a arătat-o, dar și domnului președinte Liviu Dragnea care a consimțit această numire. Mi-au acordat o enormă răspundere de care îi asigur că mă voi achita cu toate forțele mele„, a scris Răzvan Cuc pe Facebook, după anunţul făcut de Liviu Dragnea.

Un alt giurgiuvean este şi el propus ministru(al Energiei), fiind vorba despre liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu.

Întreaga listă cu membrii Cabinetului Grindeanul o puteţi citi AICI: http://www.mediafax.ro/politic/componenta-cabinetului-grindeanu-anuntata-de-liderii-psd-si-alde-guvernul-va-avea-doi-vicepremieri-sevil-shhaideh-psd-si-daniel-constantin-alde-16046384

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.