Deşi s-a demonstrat în mai multe rânduri că giurgiuvenilor nu le mai pasă de opinia sa – din punct de vedere politic, Nicolae Barbu continuă să facă tot felul de declaraţii…

Face tot felul de declaraţii împotriva colegilor săi, de parcă ar vrea cu orice preţ fie să atragă atenţia(?!), fie să atragă nişte repercusiuni pe care ştie că le merită, dar pe care nu le primeşte, deocamdată, dintr-o înţelepciune dovedită a şefilor săi pe linie de partid.

Lui Barbu îi place să se victimizeze? I se pare că este un cavaler politic pe un cal bălţat? Păcat. Păcat că nu a înţeles că de la apariţia sa ca „Mesia” în 2012 şi până acum s-au schimbat multe în sufletele şi în minţile cetăţenilor.

Orgolios, ca un scorpion neşlefuit, după ce a „ameninţat” în două rânduri că nu mai susţine partidul care a făcut pe dracu’n patru să-l scoată iar primar, şi în mod expres a zis că nu susţine candidaţii PSD Giurgiu la parlamentare, Barbu se dă, mai nou, pardon, din nou!, la Marian Mina.

Problema este că Barbu şi echipa sa nu au reprezentat niciodată interesele PSD în municipiu iar cei din organizaţia judeţeană ştiu de toate întâlnirile, negocierile şi promisiunile făcute de Barbu PNL-iştilor, negocieri cu privire la voturile pe municipiu la parlamentare.

De altfel, conducerea PSD Giurgiu a şi „apreciat profund” campania lui Barbu făcută din Hawaii şi apoi de la munte…

Acestea sunt cauzele pentru care, pe bună dreptate, PSD Giurgiu nu ţine cont de părerile lui Nicolae Barbu.

Chiar dacă nimeni n-a pronunţat numele noului preşedinte al organizaţiei judeţene, ba mai mult Niculae Bădălău a declarat că viitorul lider de la Giurgiu va fi ales de preşedinţii organizaţiilor teritoriale şi nu de „păreri”, Barbu se grăbeşte ca fata mare să se pună de-a curmezişul. Fie ce-o fi, că doar l-au mai iertat, nu…?!

Barbu declară, aşadar, pentru un ziar local că nu este de acord ca Mina să fie noul lider al PSD Giurgiu, făcând o nefericită şi nepotrivită asociere cu „baroniada locală!”. Pe bune? Nici peneliştii nu mai folosesc atare comparaţii!

Demn de defunctul Giurgiu Hot, Barbu dă iar cu secreţiile nazale în fasole, în condiţiile în care Bădălău a spus clar că la PSD va fi o echipă unită şi puternică! Ceea ce fie lui Barbu nu-i convine, fie nu înţelege termenii.

Nu pricepe nimeni neam ce are primarul de Giurgiu împotriva tinerilor din PSD(nici pe Cuc, Dinu ori pe Andrei nu i-a vrut deputaţi, nici pe Mina preşedinte de Consiliul Judeţean -deşi Mina a fost mai mult decât domn cu el, de fiecare dată), dar un lucru este cert: a treia oară face un gest nedemn pentru cineva care este acolo unde este şi datorită celor pe care nu ratează ocazie să-i beştelească. Dar cu care, culmea, de câte ori are ocazia, se fotografiază ca(scuzaţi!)… cu maimuţa.

Când îi trec nervii, Barbu o dă p-aia cu „la supărare”, „în PSD e democraţie”, „nu sunt om politic” şi e iertat. Că e mic şi el şi nu ştie multe.

Numai că, sincer acum, din respect pentru social-democraţii care nu au făcut, nu fac şi nu vor face în veci asemenea jocuri copilăreşti, deci, probabil, prosteşti pe alocuri, nu e normal să fie acceptat un atare comportament până la nesfârşit!

Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.