Ales miercuri în funcţia de preşedinte executiv al PSD central, liderul social-democrat de la Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a participat joi, 29 decembrie, la ultima conferinţă de presă din acest an.

După ce a transmis mesajul său de sărbători pentru toţi giurgiuvenii şi nu numai, Niculae Bădălău a vorbit şi despre ceea ce se va întâmpla la Giurgiu, după plecarea sa în funcţia de conducere la PSD central.

„În primul rând, vreau să le mulţumesc colegilor şi preşedintelui Dragnea pentru alegerea mea în funcţia de preşedinte executiv. Conform statutului, nu mai pot fi şi preşedinte la Giurgiu, dar ştiu că las în urma mea o echipă solidă, serioasă şi responsabilă. Am făcut foarte multe, din punct de vedere politic, dar şi administrativ, mai ales în ultimii 3 ani şi am reuşit să obţinem rezultate foarte bune la ultimele alegeri. Sunt convins că ai mei colegi de la Giurgiu vor face faţă în continuare cu brio la tot ce au de rezolvat şi vor reuşi să conducă foarte bine acest judeţ, această organizaţie”, a spus Bădălău.

Liderul social-democrat a precizat că noua funcţie de la nivel central îl onorează, dar îl şi obligă, dar a subliniat că nu va uita de organizaţia de la Giurgiu.

„Voi avea grijă ca, în continuare, PSD Giurgiu să rămână o echipă puternică şi îi voi ajuta pe colegii mei in acest sens. La următorul Comitet Executiv vom lua şi decizia cu privire la un preşedinte interimar la PSD Giurgiu. Până atunci, mai sunt lucruri de rezolvat în unele organizaţii teritoriale unde vom face alegeri. Oricum, PSD Giurgiu este o organizaţie puternică şi care are ceva de spus, dar mai ales de făcut pentru dezvoltarea acestui judeţ. Recunosc că am o oarecare nostalgie… Am fost, totuşi, 12 ani preşedinte în această organizaţie, sunt şi vor fi oameni pe care nu-i uiţi, situaţii, momente şi bune şi rele”, a subliniat liderul social-democrat.

Întrebat care este opţiunea sa pentru viitorul preşedinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat: „Am o opţiune iar aceea este a unei echipe unite, puternice. Fiecare dintre colegii mei ar face faţă ca preşedinte, fiecare are calităţile, dar şi defectele sale, dar eu ma bazez pe echipă, alături de primari. Priorităţile noastre sunt de ordin administrativ. Vrem, de exemplu, să introducem amendamente la bugetul naţional pentru două priorităţi- Podul de la Grădiştea(mulţi au vorbit despre el, nimeni n-a făcut nimic) şi Centura Municipiului. Trebuie să terminăm cu disputele la toate nivelurile şi să facem treabă pentru giurgiuveni, pentru români!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.