Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Grupului Sufletiști în UK și Europa au făcut o surpriză copiilor aflați în plasament în casele de tip familial din municipiul Giurgiu, case aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Pentru cea de-a patra oară în acest an, mai mulți români care lucrează în străinătate s-au unit din nou și au făcut donații copiilor din casele de tip familial din Giurgiu. Astfel, joi, 22 decembrie 2016, copiii  aflați în plasament la casele Daniela, Soarele și Casa Mea au primit de la Moș Crăciun îmbrăcăminte, încălțăminte, fructe, multe dulciuri și jucării. Copiii s-au bucurat de darurile primite, au cântat și  au spus poezii.

Stelian Daniel Iordache, inițiatorul Grupului Sufletiști în UK și Europa, a dorit să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat și de această dată pentru a aduce un zâmbet pe buzele copiilor.

„Ne bucurăm că alături de noi, cei din Anglia, s-au alăturat și români din Europa, sperăm ca pe viitor să se alăture din ce în ce mai mulți, pentru ca astfel să  putem bucura cât mai mulți copii. Bădălau Ionela, membră a grupului de sufletiști, s-a ocupat ca donațiile să ajungă cu bine la copii. Membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa promit că nu se vor opri aici și la anul vor reveni din nou cu surprize frumoase pentru copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu; doresc să le mulțumesc  tuturor celor implicați în această acțiune și le transmit un singur cuvânt: RESPECT”, a declarat Stelian Daniel Iordache.

Denisa Cristescu

Consilier Comp. Relaţii cu mass-media

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.