Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a făcut această afirmaţie marţi, 20 decembrie, la finalul ultimei şedinţe din acest an.

„Doresc să le mulţumesc tuturor consilierilor pentru colaborarea din acest an, pentru munca depusă şi, consider eu, am reuşit să facem lucruri bune pentru judeţ. Am dovedit că putem fi o echipă, aici, la Consiliul Judeţean Giurgiu şi că ambiţiile politice pot fi lăsate la o parte pentru a face lucruri bune pentru giurgiuveni. Îmi doresc să avem şi mai multe realizări în anul care vine! Sărbători fericite tuturor, La Mulţi Ani şi dumneavoastră şi colegilor din Consiliu, giurgiuvenilor, dar şi jurnaliştilor cărora le mulţumim, de asemenea, pentru colaborare!”, a transmis Mina în mesajul său.

În cadrul şedinţei de azi, au fost votate în unanimitate şase proiecte de pe ordinea de zi, dar şi alte trei suplimentare.

Unul dintre puncte prevede acordarea unor sprijine financiare pentru trei fete giurgiuvene care urmează facultăţi din străinătate. Două dintre ele, Anca Lăceanu şi Adriana Târnăcop, au fost prezente la şedinţa de azi şi aplaudate de către toţi cei prezenţi în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.