Lacrimi de bucurie, îmbrăţişări, cântece, voie bună, dar şi multe, foarte multe emoţii! Copiii şi adulţii cu handicap de care au grijă reprezentanţii Fundaţiei „Sfânta Maria” din Singureni au primit, din nou, vizita celor mai buni prieteni ai lor.

Este vorba despre consilierul judeţean Mariana Corbea şi despre soţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Mihaela Mina, fiindu-le alături, ca de fiecare dată şi jurnalişti cu suflet mare şi iubitori de oameni.

Cele două doamne au adus daruri nu doar materiale, ci mai ales spirituale, pentru că, spun ele, copiii şi adulţii de acolo s-au bucurat mai ales de prezenţa lor.

„Vin aici de fiecare dată cu o mare bucurie în suflet pentru că pot să le ofer o bucurie lor, în perioada Sărbătorilor şi nu numai. Noi suntem norocoşi aşa cum suntem, spre deosebire de ei. De fiecare dată când vin aici mă încarc efectiv cu bucuria lor. Sunt foarte emoţionată şi pentru că mi-au scris nişte felicitări în care mi-au spus că mă iubesc. Este extraordinar, mi-au umplut sufletul cu vorbele lor!”, a declarat Mariana Corbea, soţia primarului din Prundu, Cătălin Corbea.

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Emoţionată s-a declarat şi Mihaela Mina. „Este a doua oară când vin, am fost aici şi anul trecut şi de fiecare dată este un moment extrem de emoţionant pentru că bucuria din ochii lor este tot ceea ce contează atunci când venim aici. Cred că şi pentru ei a contat mai mult prezenţa noastră. Pe mine m-au impresionat că m-au recunoscut şi felul în care ne-au primit!”, a subliniat Mihaela Mina.

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.