Reprezentanţii OPSD Giurgiu au postat, recent, pe pagina lor de Facebook, un mesaj către liberali, articol ce poartă titlul „Învingători către învinşi” şi pe care vi-l redăm şi noi aici, integral.

V-a plăcut să consumați opiniile unora care, ați crezut voi, semănau cu aspirațiile voastre. Găseați ușor acuze cu lipici. Vă regăseați în revolta altora și mai grav în frustrările lor. Erați în cautare de conflicte cu toți cei care nu vă împărtăsau aspirațiile futuriste. Deveniserăți cititorul special pentru oricine ascuns sub un profil fals de Facebook. Ca un copil gen “GOE” ferchezuit, v-a tentat(și ați și reușit) să dați „share” și “like” oricărei scriituri ce vă gâdila orgoliul. De fapt, erați partidul în căutare continuă, avidă, de conflict.

Citeați, de cele mai multe ori, titlul unei știri și vă opreați din cugetările vaoastre PNL-iste șocați și îngândurați până la asfințit de informatia „reală” peste care doar voi nu ați fost apți să dați. Știați, clar, că aveți surse de partid alternative de informare însă, erați convinși, în teama voastră morbidă, că „Ei” ăia “penali” v-au ascuns adevarul atât de mult timp de parcă ar fi fost obligați să vi-l spună.

Marea problemă a voastră, dragi PNLiști, a fost că ați crezut că trăiți în fieful propriei grandomanii, având totodată convingerea că diversele apeluri, ciocănituri în uși, sandwichuri furate, scrisori și anchete sunt propriul vostru glob de cristal. Ne-ați convins însă cine sunteți și ca să nu uitați, vă mai spunem odată cine sunteți în realitate : un mult prea des DEZINFORMAT PNL. Trecutul și prezentul la care v-ați raportat v-au fost livrate ca acadelele în cutie argintie, o mică capcană pentru șoricei. Chestia asta ține însă de procesul de rafinare al realității pe care credeați că o întelegeți.

Ce e de facut? Tinând cont că tu, marele PNL, reacționezi aproape visceral la apeluri de genul scrisori deschise, atacuri la persoană, defăimare și minciună adresate altora, îți recomandăm să înțelegi că soluția problemei tale ești chiar tu, PNL: diversifică-te așa cum ne-ai cerut nouă, renunță la teoriile fantasmagorice și, poate cel mai important, nu mai împărți oamenii în categorii.

Și încă ceva ! Votul unui neștiutor de carte este egal cu cel al unui intelectual! De ce ? Be smart!
OPSD Giurgiu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.