La final de campanie electorală, candidaţii social-democraţi giurgiuveni la alegerile de duminică, 11 decembrie, au organizat o conferinţă de presă în care le-au mulţumit tuturor giurgiuvenilor pentru modul în care i-au primit.

Au participat la conferinţă preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău- candidat pentru Senat, candidaţii pentru Camera Deputaţilor Elena Dinu, Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei, primarul municipiului, Nicolae Barbu, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina.

dsc_0072

Senatorul Niculae Bădălău a punctat faptul că organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a dus o campanie civilizată.

„Nu am avut nicio problemă, am respectat întru totul legea şi, cu mici abateri, cred că toate partidele au făcut acest lucru. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru efort, pentru implicare, mulţumesc şi presei giurgiuvene pentru susţinere.

Noi ne ştim valoarea şi sunt convins că vom avea un rezultat foarte bun la alegerile de duminică. Avem o echipă tânără, cu oameni care muncesc şi locuiesc în Giurgiu, oameni valoroşi şi sunt convins că de luni, parlamentarii de Giurgiu se vor apuca de treabă. Parlamentarii PSD de Giurgiu vor fi oameni implicaţi şi care vor ajuta cu tot ce pot acest judeţ.

Vreau să fac o menţiune. În această campanie, în fiecare casă din Giurgiu a ajuns un ziar în care ne prezentăm candidaţii, în plus, colegii mei au mers în fiecare localitate din municipiu şi judeţ. Nu am înţeles logica celor care au spus că ne ascundem(cu referire la PNL Giurgiu, n.r.). Până la urmă, noi, locuind aici, ne-am revăzut cu giurgiuvenii.

Vom avea un Guvern PSD, cu un premier de la PSD! Avem şansa celui  mai bun scor din istorie. Uitaţi-vă, PNL-ul şi USR-ul, doar cu partidul lui Traian Băsescu pot forma guvernul. Cum să-i redeschizi calea lui Băsescu, după ce, tu, PNL, ai luptat alături de noi ca să scăpăm ţara de acel regim?”, a spus Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.