Prundu arată excelent în orice anotimp, însă iarna, când sunt aprinse luminiţele specifice Sărbătorilor de Iarnă, cuvintele parcă nu mai sunt de ajuns ori sunt aproape nepotrivite. Iarna, Prundu se întrece pe sine.

De fiecare dată mai multe şi mai frumoase, ghirlandele amplasate pe străzile comunei păstorite de Cătălin Corbea sunt menite să arate calea către casele oamenilor atât lui Moş Crăciun, cât şi lui Moş Nicolae.

Şi anul acesta, Cătălin Corbea a aprins luminiţele decorative chiar în seara de 5 decembrie.

dsc_6809 dsc_6829 dsc_6868 dsc_6834„Noi am vrut să aprindem luminile în această seară pentru ca Moş Nicolae să găsească drumul către ghetuţele copiilor din Prundu. Sper ca luminiţele pe care le-am aprins în localitate să fie pe placul celor mici, dar şi pe al celor mari. Ne dorim să le aducem tuturor o bucurie suplimentară iar surprizele nu se opresc aici. De Crăciun, vom aprinde noi ghirlande, dar avem şi un mini-parc amenajat, cu un Moş Crăciun frumos luminat şi el”, spune Cătălin Corbea.

Dacă în primul său mandat de primar ghirlandele puteau fi numărate fără prea mult efort şi fără cifre „mari”, anul acesta numărul lor a ajuns la peste 1.000.

„În fiecare an, am modernizat sistemul de ghirlande pe care-l punem de Sărbători. Am mai cumpărat încă 250 de ghirlande şi am îmbunătăţit, astfel, sistemul de iluminat festiv din 2015.  Deocamdată, am acordat o atenţie suplimentară străzilor principale, dar îmi doresc ca, în următoarea perioadă, să amplasăm şi să aprindem luminiţe pe absolut toate străzile. În acest moment, avem pe circa 80%”, mai spune edilul din Prundu.

dsc_6866 dsc_6820 dsc_6845 dsc_6841 dsc_6837 dsc_6834

Prundu este satul în care m-am născut şi pe care îl iubesc, este satul în care am trăit şi o să trăiesc iar gândurile mele sunt, evident, unele bune pentru toţi locuitorii, le doresc belşug, multă bucurie şi sănătate. Eu, ca simplu om, îmi doresc… zăpadă pentru că Prundu arată absolut superb atunci când ninge. Zăpada, de Sărbători, este bucuria noastră de când eram copii. Îmi mai doresc să petrec zile frumoase alături de familia mea, să-i am aproape, ca întotdeauna, pe soţia şi copiii mei!, mai spune Cătălin Corbea.

 

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.