Sunt cuvinte rostite în faţa cetăţenilor de către toţi edilii din comunele vizitate, în ultima perioadă, de echipele de campanie ale PSD Giurgiu.

Sâmbătă, 3 decembrie, a fost rândul doamnelor primar din Crevedia Mare şi Mârşa, Elena Vasilică, respectiv Virginia Drăgan să îi prezinte oamenilor pe candidaţii PSD Giurgiu la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Au mers în teritoriu candidatul la Camera Deputaţilor Răzvan Cuc şi Cristian Marciu- Senat.

„Le mulţumesc frumos tuturor celor din echipa PSD, în special domnului Niculae Bădălău, pentru că ne-au ajutat în realizarea proiectelor noastre pe drumuri, şcoli şi doar cu ei putem continua. Au demonstrat seriozitate şi profesionalism şi avem nevoie de dânşii să fie şi la alte niveluri pentru a putea face şi mai multe pentru fiecare sat al comunei noastre!”, au transmis primăriţele cetăţenilor veniţi la întâlnirea cu social-democraţii giurgiuveni.

crevedia-1 crevedia-2 crevedia-3 crevedia-4 marsa-1 marsa-2 marsa-3

Tot sâmbătă, Răzvan Cuc şi echipa sa au mers şi la Bolintin Deal, respectiv Mihai Vodă, unde au împărţit materiale promoţionale şi au stat de vorbă cu cetăţenii cu care s-au întâlnit.

bolintin-1 bolintin-2 bolintin-3

Mai multe fotografii AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-673306689383875/photos/?tab=album&album_id=1172873312760541

Duminică, 4 decembrie, împreună cu senatorul Niculae Bădălău, dar şi cu europarlamentarul Victor Negrescu, social-democraţii giurgiuveni au mers la Singureni.

duminica-1 duminica-2 duminica-3 duminica-4

După această vizită, Victor Negrescu a scris pe pagina sa de Facebook:

„Ultima săptămână de campanie a început energic, la Giurgiu, județ în care se află una dintre cele mai puternice organizații ale Partidul Social Democrat.

Apreciez mult echipa de aici, condusă de un om cu experiență și respectat în PSD, senatorul Nicolae Bădălău, pentru perseveranța și tenacitatea sa.

Mă bucur că timp de câteva ore ne-am întâlnit cu giurgiuvenii din Municipiu Giurgiu și comuna Singureni și că am făcut echipă în acest sens cu candidații pentru Parlamentul României ai organizației, Răzvan Cuc, un om cu o foarte bogată experiență în atragerea fondurilor europene și politicile de transport, Alexandru Andrei, un adevărat cunoscător al importanței drepturilor de proprietate intelectuală, de directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă, medicul Elena Dinu, și cu colegii de la PES activists Giurgiu în frunte cu coordonatorul nostru George Pălălău”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.